Psychosociální dopad nezaměstnanosti na životní situaci rodiny - Foltová, Lucie
Nezamestanosť člena rodiny ako rizikový faktor, ktorý má negatívne dsôsledky na rodinu v oblasti materiálnej, sociálnej a psychologickej.