Klastre ako nástroj zvyšovania konkurencieschopnosti v automobilovom priemysle na Slovensku - Kľučiková, Bernadeta
Pojem klaster. Výhody a nevýhody klastra. Automobilový priemysel v zahraničí a na Slovensku. Štruktúra automobilového priemyslu. Rozmiestnenie dodávateľov automobilového priemyslu na Slovensku v roku 2012. Klastre na Slovensku, autoklaster Západné Slovensko.