Projektové úlohy v súvislostiach a čase - Ganttov diagram - Minárik, Peter
Dobré plánovanie času potrebného na realizáciu projektu. Ganttov diagram ako metóda používaná na zobrazenie jednotlivých projektových aktivít v čase. Postup pri tvorbe Ganttovho diagramu.