Benchmarking ceny produktu - nástroj riadenia zisku - Teplická, Katarína
Tvorba cien pri akceptovaní benchmarkingu. Systematický proces, vyžadujúci porovnanie konkurenčných cien a vyhodnotenie ukazovateľov, ktoré sú navzájom porovnávané.