Desaťročie prerodu - Záborský, Ján
Čo priniesla Európska únia Slovensku za desať rokov členstva v Európskej únii. Rýchlejší rast ekonomiky. Zvýšenie kvality života. Voľný prístup na zahraničné trhy. Dvojnásobné platy.