Čo čaká Európsku úniu - Pressburg, Adrian Peter
Prekvapenie pre Európsku úniu zo strany Ukrajiny - nepodpísanie pripravenej zmluvy o pridružení. Konflikt na Ukrajine s charakterom občianskej vojny. Hroziace výpadky v dodávkach plynu cez plynovody na ukrajinskom území. Konflikt Ruska so Západom ovplyvní európsky integračný projekt. Bezpečnostné záujmy EÚ a USA. Transatlantické partnerstvo pre obchod a investície.