Dobrovoľníctvo v dlhodobej starostlivosti o starších ľudí - čo o ňom ne/vieme a čo potrebujeme riešiť - Balogová, Beata
Vymedzenie pojmu dobrovoľníctvo. Fakty o dobrovoľníctve pre starších ľudí na Slovensku. Profesionalizácia manažmentu dobrovoľníkov. Formy manažmentu dobrovoľníkov.