Ako zmeniť pohľad zákazníka na cenu? - Mišík, Martin
Najčastejšie námietky zákazníkov a ich pohľad na nevyhovujúce ceny. Rozpočet zákazníka a porovnanie ceny s konkurenčnými ponukami. Finančná hodnota problému alebo príležitosť, ktorú daný produkt zákazníkovi rieši.