Konateľ v súkromnej obchodnej spoločnosti - Beracka, Ondrej
Ustanovenia Obchodného zákonníka dotýkajúce sa funkcie konateľa a jeho vzťahu k spoločnosti a ostatným orgánom tejto spoločnosti. Platnosť podľa slovenského právneho poriadku.