Dobrovoľníctvo na Slovensku - reflexia nových trendov a výzvy pre sociálnu prácu - Brozmanová Gregorová, Alžbeta
Prezentácia vybraných zistení reprezentatívneho výskumu dobrovoľníctva realizovaného na Slovensku v roku 2011 ako súčasť národnej kampane k Európskemu roku dobrovoľníctva 2011 s podporou Európskej únie.