Bariéry v přístupu osob se zdravotním postižením na trh práce - Nádvorníková, Lenka
Problematika prístupu osôb so zdravotným postihnutím na trh práce. Analýza názorov zamestnávateľov a pracovníkov Úradu práce v ČR na prekážky integrácie zdravotne znevýhodnených osôb na pracovný trh.