Psychologické aspekty dobrovolnictví v kontextu sociální práce - Záškodná, Helena
Dobrovoľníctvo v kontexte prosociálneho správania sa. Sociálne , psychologické a evolúčne aspekty dobrovoľníctva. Motivácia k dobrovoľníctvu.