Možnosti riešenia dlhodobej nezamestnanosti prostredníctvom dobrovoľníckych aktivít - Brozmanová Gregorová, Alžbeta
Možnosti riešenia a zvyšovania zamestnateľnosti a zamestnanosti dlhodobo nezamestnaných prostredníctvom dobrovoľníckych aktivít. Projekty zamerané na dobrovoľníctvo tejto cieľovej skupiny.