Kyberšikana - závažný sociálně patologický jev v současné populaci dospívajících v České republice a na Slovensku - Panáček, Michal
Problematika sociálnej deviácie vo forme kyberšikany v českej a slovenskej spoločnosti vo vzťahu k rozvoju informačných a komunikačných technológií. Charakteristika kyberšikany a výsledky výskumu medzi českou a slovenskou dospievajúcou populáciou.