Genderová vyváženost v evropských spoločnostech skrze kvóty - nutnost nebo "absurdita" - Říčka, Roman
Vzťah Európskej únie a ľudských práv. Náčrt vývoja rovnosti mužov a žien v rámci EÚ. Rovnosť mužov a žien v kontexte judikatúry SDEU.