Řešení nezaměstnanosti po česku: 16 až 20 miliard na dávky a necelé 3 miliardy na aktivní politiku zaměstnanosti - Baláž, Roman
Rozhovor s Tomášom Sirovátkom, profesorom sociálnej politiky a riaditeľom Inštitútu pre sociálne otázky na Fakulte sociálnych štúdií Masarykovej univerzity v Brne, o problematike nezamestnanosti a politickej interpretácie tohto sociálneho problému.