Meranie a riadenie výkonnosti podnikov automobilového priemyslu a stavebníctva - Majdúchová, Helena, 1963-
Postavenie automobilového priemyslu a stavebníctva v štruktúre slovenskej ekonomiky. Objem tržieb priemyselnej výroby SR a odvetvia výroby dopravných prostriedkov, ako aj podiel výroby dopravných prostriedkov na tržbách priemyselnej výroby SR. Podiel automobilového priemyslu na pridanej hodnote v percentách. Vývoj podielu stavebníctva na tvorbe HDP a zamestnanosti. Výsledky hodnotenia výkonnosti podnikov automobilového priemyslu a stavebníctva. Hodnoty vybraných ukazovateľov finančnej analýzy. Prijaté opatrenia v podnikoch automobilového priemyslu a stavebníctva. Vývoj HDP a predaja automobilov.