Finančné vzťahy – transfery v rozpočte obce - Veverková, Ingrid
Finančné vzťahy rozpočtu obce sú vyjadrené transfermi, ktorými sú podľa Postupov účtovania (opatrenie MF SR č. 16786/2007-31 z 8. augusta 2007, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre rozpočtové organizácie, príspevkové organizácie, štátne fondy, obce a vyššie územné celky v z. n. p.) dotácie, príspevky, rozpočtové bežné výdavky, kapitálové výdavky, granty a iné finančné operácie.