Ako spotrebitelia vnímajú poisťovacie podvody prieskum Katedry poisťovníctva EU - Brokešová, Zuzana, 1985-
Prieskum Katedry poisťovníctva Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave, ktorého cieľom bolo priniesť poznatky získané z prieskumu zameraného na vnímanie poisťovacích podvodov občanmi SR.