Olympijské hry a jejich komercializace - Dionysopoulos, Ioannis
Pohľad na olympijské hry v stredoveku. Prekážky a problémy spojené s riadnym priebehom olympijských hier. Analýza vývoja olympijských hier v dnešnej modernej dobe. Analýza celkového vplyvu olympijských hier na národné ekonomiky.