Přístupy k oceňování profesionálních sportovních klubů - Ščiklin, Alexandr
Problematika oceňovania profesionálnych športových klubov. Predmetom záujmu sú futbalové kluby v Európe, a v Českej republike pri zohľadnení špecifík športového odvetvia. Identifikácia prístupov, mnohokrát vychádzajúca z podnikovej sféry, ktoré sú použiteľné k oceneniu popredných športových klubov.