Vývoj prístupov k riadeniu výkonnosti podnikov - Šagátová, Slavka, 1975-
Prístupy k hodnoteniu výkonnosti podnikov. Priority podnikov na najbližšie 3 roky. Ukazovatele výkonnosti. Kľúčové ukazovatele výkonnosti. Ukazovatele krátkodobej výkonnosti a ich význam. Najpoužívanejšie manažérske techniky riadenia výkonnosti. Rebríček najpoužívanejších manažérskych nástrojov vo svete. Trendy v uplatňovaní nástrojov riadenia v čase krízy. Uplatňovanie manažérskych nástrojov riadenia v SR.