Výkonnosť a prosperita poľnohospodárskych podnikov - Tóth, Miroslav, 1961-
Prosperita a výkonnosť podniku - pojmy a definície. Hospodárnosť a efektívnosť ako predpoklad zvyšovania výkonnosti a prosperity podniku. Faktory rastu prosperity a výkonnosti poľnohospodárskeho podniku.