Možnosti čerpania 2014 - 2020, skúsenosti z čerpania 2007 - 2013 - Solomon, Lucia
Integrovaný regionálny operačný program (IROP), prináša viacero inovácií, smerujúcich k efektívnejšiemu riešeniu regionálnych disparít. Spektrum oblastí nového operačného programu.