Exploit: nenápadný škodca v počítači - Hyppönen, Mikko
Exploity, boli pôvodne vymyslené na zábavu, dnes sú pomocníkmi kyberzločincov. Kybernetické útoky na infikovanie počítačov. Rôzne druhy zraniteľnosti k ovládaniu počítača. Rozdelenie podľa činnosti a cieľového systému.