Moderné databázy: cloudy aj bezpečnosť - Herda, Maroš
Jadrom podnikových informačných systémov sú databázy. Dostupnosť dát a analytických výstupov pri spracovaní veľkých objemov dát. Zjednodušenie IT prostredia a jeho správy.