Certifikované výrobky zlepšujú prístup na trhy
Viac ako 25 percent globálnej produkcie priemyselného dreva vo svete, ktorá sa dostáva ku konečným spotrebiteľom vo forme papiera a výrobkov z dreva pochádza z trvalo udržateľne obhospodarovateľných lesov. Program pre vzájomné uznávanie lesných certifikačných schém (PEFC) a Slovensko.