Záujem o zodpovedné podnikanie rastie - Dvořáček, Jan
Spoločenská zodpovednosť podnikania (CSR) je v súčasnosti frekventovaným pojmom v slovníku manažérov a realizácia CSR aktivít aj nástrojom konkurenčného boja. CSR v číslach.