Efektívny retail a podnikový informačný systém - Traxler, Jiří
V súvislosti so zmenou ponímania klasického modelu predaja sa do popredia dostávajú snahy o jeho zoštíhlenie a zavedenie priamych predajných a distribučných kanálov s cieľom maximalizovať zisk. Súčasti ERP systému.