Internet nemá byť konkurencia, ale pomocník - Trebuľová, Andrea
Rozmach smartfónov a tabletov spôsobil, že ľudia môžu byť súčasne v obchode a virtuálne zároveň na webe. Oddeľovanie online a offline stráca zmysel. Spotrebitelia chcú nakupovať v obchodoch aj na internete.