Dialóg kultúr – príznak postmoderny? - Zágoršeková, Marta
Krištalizácia pojmu kultúra v slovenskej filozofii. Pojem a definícia dialógu. Problém definície kultúry. Podstata a funkcie kultúry. Konštitutívna funkcia mýtického dialógu.