Analýza afrického ťažobného priemyslu - Lukáč, Milan
Analýza ťažobného priemyslu v Afrike a súvislosti, ktoré sa týkajú daného odvetvia v regióne. Historická pozícia Afriky v danom odvetví. Geografické rozloženie nerastných surovín. Začarovaný kruh chudoby v Afrike. Vízia afrického ťažobného priemyslu a štruktúra priamych zahraničných investícií v regióne a odvetví.