Neverbálna komunikácia v medzinárodných vzťahoch - Delgadová, Elena
Vedecký pohľad na neverbálnu komunikáciu udávajúc a interpretujúc jej konkrétne príklady predovšetkým zo španielskej a hispánskych kultúr.