Zamestnanecké benefity z účtovného a daňového hľadiska - Gášpárová, Eva
Účtovný a daňový pohľad na poskytovanie zamestnaneckých benefitov. Mzdové benefity, odmeny a dary pri výročiach, odstupné a odchodné. Príspevky na poistenie a DDS. Vstupenky na akcie, doprava do a zo zamestnania, poskytovanie motorového vozidla na súkromné účely, využívanie zariadenia poskytnutého zamestnávateľom, zdravotná starostlivosť, vzdelávanie zamestnancov, stravovanie zamestnancov, pôžičky.