Úspešnosť slovenských subjektov v programe People 7. RP - Kopkáš, Peter
Analýza účasti slovenských subjektov v 7. rámcovom programe EÚ pre výskum, vývoj technológií a demonštračné aktivity (7.RP), konkrétne v mobilitných akciách Marie Curie.Aktuálna situácia, podmienky účasti, výsledky a možností v súčasne končiacom programovacom období 2007-2013 a výhľad, plány a odporúčania pre úspech slovenských subjektov (firiem a výskumných inštitúcií) v budúcom programe Horizont 2020 (2014-2020).