Analýza faktorov vplývajúcich na fenomén nezamestnanosti mladých v krajinách V4 - Andrejkovič, Marek
Problematika nezamestnanosti mladých, ktorá je súčasťou rozvojovej stratégie Európskej únie a viacerých dokumentov, ktoré sa zameriavajú na rozvoj jednotlivých oblastí Európskej únie. Práve rozvoj spoločnosti je do istej miery brzdený týmto fenoménom, čo vytvára negatívne nálady na trhu práce a v spoločnosti ako takej. Z toho dôvodu je potrebné vhodnými opatreniami odstraňovať alebo znižovať nezamestnanosť mladých.