Podpora riadenia a hospodárenia malého hotela s využitím manažérskeho informačného systému - Janičková, Jana
Charakteristika súčasného stavu možností a využívania vybraných, manažérmi preferovaných, špecifických elektronických manažérskych informačných systémov v pracovných činnostiach s dôrazom na manažovanie malých a stredných hotelov v slovenských podmienkach. Ich výhody a nevýhody pre manažérsku prácu vedúcich zamestnancov hotelov. Abstrahovanie od využívania elektronických manažérskych informačných systémov v medzinárodných hotelových spoločnostiach a od globálnych systémov rezervovania služieb.