Least developed countries - comparison - Jeníček, Vladimír
Hospodárska situácia v menej rozvinutých krajinách. Africké, ázijské, oceánske menej rozvinuté krajiny. Medzinárodný obchod, priame zahraničné investície, remitencie. Kapitál ľudský, indikátory zdravia, indexy ľudského rozvoja. Prístup k vodným zdrojom.