Determinants of the Korean agricultural trade with the LDCs and the OECD countries - Lee, So Yeon
Analýza obchodných vzorov medzi menej rozvinutými krajinami a Kóreou a objavenie rozdielov v obchodných vzoroch v porovnaní s členskými krajinami OECD. Determinaty kórejského poľnohospodárskeho obchodu s menej rozvinutými krajinami a krajinami OECD. Modely gravitačné.