Implications of the demografic changes in the Slovak Republic - Juhászová, Anna
Globálne demografické trendy a ich dopad na EÚ a Slovensko. Politické dôsledky starnutia populácie v EÚ. Veková štruktúra na Slovensku, porovnanie roku 2012 a 2050. Odporúčania pre budúcnosť.