Učiteľ, rodič, riaditeľ školy a ich vplyv na správanie problémového žiaka - Bieleszová, Dušana
Javy, ktoré sprevádzajú konfliktné situácie v prostredí školy z pohľadu najviac zainteresovaných osôb na riešení problémov súvisiacich s neželaným správaním žiaka.