Budoucnost patří sdílení pracovního místa v zelených budovách - Kejhová, Hana
Trendy budúcnosti - flexibilita, úspora energií v zelených budovách a otvorené záhrady okolo firmy. Dôraz na kultúru pracovného prostredia. Zaujímavé riešenia kancelárskych priestorov viedenskej pobočky Microsoftu. Flexioffice.