Práva a povinnosti zamestnávateľa a zamestnancov - Mrukviová Tomiová, Sandra
Zamestnávateľ je podľa zákona povinný nielen vytvárať podmienky na zaistenie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci, ale vykonávať aj kontrolnú činnosť v tejto oblasti.