Zdaňovanie nákladov profesionálneho imidžu - Burák, Emil
O imidži vedecky. Imidž vo vzťahu k biznisu, trhu a verejnosti. Imidžový plán a interný účtovno-metodický predpis. Čo by mala obsahovať metodika interného účtovného predpisu o imidži.