Klient jako nejslabší článek - Janda, Josef
Zabezpečenie bankových systémov zodpovedajúcim medzinárodným bezpečnostným štandardom. Prieskum bezpečnosti tuzemských klientov z hľadiska ich zvyklostí pri zabezpečení počítačov a mobilných telefónov.