Zmeny podľa novely zákona o sociálnom poistení v platení poistného - Zahoranová, Andrea
Zmeny týkajúce sa dobrovoľného sociálneho poistenia, povinného sociálneho poistenia samostatne zárobkovo činných osôb a zmeny pre zamestnávateľov. Novela zákona č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení.