Legislatívne zmeny v oblasti dávky garančného poistenia od 1. januára 2014 - Kamenistá, Zuzana
Ochrana zamestnancov pracujúcich v rámci Európskej únie pred platobnou neschopnosťou ich zamestnávateľov zastrešuje smernica Európskeho parlamentu a Rady 2008/94/ES z 22. októbra 2008 o ochrane zamestnancov pri platobnej neschopnosti ich zamestnávateľa.