<The> role of the economic crisis on the competitiveness of the agri-food sector in the main Mediterranean countries - Crescimanno, Maria
Dopad ekonomickej krízy na konkurencieschopnosť poľnohospodársko-potravinárskeho sektora v hlavných stredozemských krajinách.