Trochu známejšia neznáma - Horváthová, Jarmila
Úspešný turistický rok 2013 pre hlavné mesto Slovenska. Zvyšovanie počtu zahraničných turistov. Činnosť Bratislava Tourist Board, ktorá pracuje na zviditeľnení mesta. Výsledky prieskumu uskutočneného medzi zahraničnými turistami. Spokojnosť návštevníkov. Priemerná suma, ktorú návštevníci minú za jeden deň.