Zvyšovanie dôchodkových dávok a sociálneho dôchodku v roku 2014 - Celderová, Monika
Pevné sumy zvýšenia sú stanovené opatrením Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky č. 329/2013 Z. z., ktorým sa ustanovuje pevná suma zvýšenia dôchodkovej dávky a percento zvýšenia úrazovej renty v roku 2014, v ktorom sú taxatívne vymenované jednotlivé druhy dôchodkových dávok, ktoré sa zvyšujú, a sumy ich zvýšenia.